1 min read

Velkommen til Fiskeglimt

Velkommen til Cflows blogg; Fiskeglimt. Her vil du få et innblikk i fiskeri- og havbruksnæringen, sett fra en teknologileverandørs ståsted.

Fiskehelse_1100x620

Formålet med bloggen er å berøre temaer som bransjen vår er opptatt av i dag og se på utfordringene og mulighetene vi står ovenfor, nå og i fremtiden. Noen av temaene jobber vi selv med å løse, andre er temaer som vi ser at det er viktig at bransjen som helhet ser nærmere på. Innleggene er skrevet ut ifra et faglig ståsted, og er meninger vi som bedrift står for. Vi påstår derimot ikke at vi sitter med fasiten på alle problemstillinger vi tar opp.

 

Innleggene er skrevet av biologene, med andre fagpersoner, som jobber i Cflow. Biologene sitter på en bred kunnskap om hvordan fisken blir påvirket ved håndtering og hva som er viktig å ta i betraktning ifb. fiskevelferd, hygiene og biosikkerhet.

 

Noen temaer vi går inn på i løpet av de første månedene:

  • Økosystembasert forvaltning (publiseres 2. mars)
  • Hvorfor er fiskevelferd viktig for kvaliteten?
  • Jordsmak i RAS
  • Akvaponi

Fiskeglimt-bloggen er for alle som jobber i bransjen, men også for de som er nysgjerrig på utviklingen i forhold til hvordan vi kan utnytte havet som matfat i fremtiden.

 

Vi tar gjerne imot tips til temaer og andre innspill ifb. innhold vi publiserer gjennom bloggen. Send en epost til sofie.sletta@cflow.com, Marketing manager i Cflow.

Comments or questions?

Please leave them in the form below.Other news: