3 min read

-Den beste løsningen er alltid den neste


-Jeg synes vi skal være litt stolte av det vi har fått til.

Det sier Gunnar Hoff, som er markedsdirektør i Cflow. Han har jobbet i selskapet i 20 år og tror filosofien om best mulig fiskevelferd er en viktig årsak til den gode utviklingen.

Cflow har i løpet av perioden utviklet seg til et av de viktigste og mest spennende selskapene i verden når det gjelder å utvikle teknologi for håndtering av levende fisk i havbruks- og fiskerinæringen.

Blant annet leverte selskapet nylig løsninger til det som nå er verdens største brønnbåt, Gåsø Høvding.

Cflow.com_Gåsø-Høvding-og-Gåsø-Viking_1200x800px_opt
Dimensjonene er svære på nye Gåsø Høvding. Gåsø Viking t.h er den lille storebroren. Foto: Anders Dalseth

-Vi får være med på spennende prosjekter sammen med våre kunder, og utvikler oss i takt med bransjen. Vi leter alltid etter de beste løsningene med utgangspunkt i fiskevelferd og biologi. Vår posisjon i markedet tyder på at kundene synes vi gjør en god jobb, fortsetter han.

Den gode utviklingen henger også sammen med et mangfoldig arbeidsmiljø der hver og en har stor innvirkning på resultatet, tror han.

-Hos oss finner man både biologer og ingeniører, i tillegg til en rekke andre fagdisipliner, for ikke å snakke om erfaringsbasert kompetanse fra folk med fartstid i fiskeri og havbruk. Dette mangfoldet gjør oss riktig dimensjonert for å utvikle løsninger som gagner både kunden og fiskehelsen.

I Cflow har man dyrket handlekraft og resultater mer enn stivbeinte prosesser. Tankesettet og mentaliteten kretser rundt endring og forbedring. Dette mener Hoff også er viktig for å ta tak i utfordringer som bransjen har slitt med.

-Dette er en fremtidsrettet industri, men vi er helt avhengige av å starte med utgangspunkt i biologien. Vi kan ikke leve med høy dødelighet på fisken, og jeg tror samfunnet også har forstått at verdien av å produsere mat på en bærekraftig måte er helt nødvendig.
Gunnar Hoff_Cflow
Cflows teknologi for håndtering av levende fisk er nå godkjent som en del av Norges løsninger som fremmer bærekraftig utvikling, gjennom Innovasjon Norges satsingsprogram “The Explorer”. Dette henger sammen med selskapets arbeid for å sikre god fiskevelferd, bedre ressursutnyttelse av biomassen og økt biosikkerhet.

Cflow har blant annet i over ti år logget vitale prosesser ombord i brønnbåter. Slike historiske data benyttes i utvikling av nye og forbedrede løsningene. Biologer har vært en del av virksomheten i en årrekke.

-Ved å krysse ulike kompetansegrener reduserer vi risiko i prosjektet - og for kunden. Min påstand at den beste løsningen alltid er den neste. Erfaringer vi gjør oss, og samspillet med kundene setter oss i stand til å utvikle bedre og bedre løsninger der fiskevelferd, miljøhensyn og energieffektivitet er sentralt.

Voks sammen med oss

Cflow har siden oppstarten i 2002 tidoblet antall medarbeidere og består nå av rundt 120 ansatte. Hovedkontoret ligger i Langevåg, et lite steinkast over fjorden fra Ålesund, og vi har avdelingskontorer i Trondheim og i Chile.

Vi er konstant på utkikk etter medarbeidere som kan tilføre noe med sin kompetanse. Men vi er også veldig opptatt av å bygge gode team og sterke kulturer. Derfor ser vi etter mennesker som vektlegger et godt arbeidsmiljø og som har egenskaper til å utvikle dette videre. 

Vi har vokst en god stund, men det er mye arbeid som gjenstår. Liker du å være høyt og lavt, inne og ute, og å ha et variert, fritt og fleksibelt arbeidsmiljø, så vil vi at du skal kontakte oss. 

Her kan du lese hvordan vår kollega Tor-Erik Vadset vil beskrive arbeidsmiljøet på Cflow: -Mer fokus på folk og mindre på prosess 

Vi har for øyeblikket en rekke spennende stillinger ute. Se gjennom disse, og ikke fortvil om ikke du kan huke av på alle kriterier. Kanskje kan vi tilpasse stillingen til nettopp dine kvaliteter og finesser?

 

Les mer om stillingene her: Cflow.com/no/jobb-og-karriere 

 

Comments or questions?

Please leave them in the form below.