Mer fokus på folk og mindre på prosess

Det høres kanskje ut som en klisjè, men prosjektingeniør og teknisk koordinator Tor-Erik Vadset er overbevist om at det stemmer. -Jeg har jobbet i både små og store selskaper innen maritim sektor. Her hos Cflow er vi kompakte og går rett på folka og får ting gjort. Når byråkratiet ikke blir overveldende stort, så får vi løst mange kundeutfordringer raskere og mer pragmatisk, fortsetter han.

Trivsel og arbeidsmiljø skaper også grobunn for bedre resultater

Karriere

Mer fokus på folk og mindre på prosess

Tor-Erik har litt over et års fartstid i selskapet, men har jobbet i bransjen siden 2006. Selv om han ble ansatt midt under Covid-pandemien, har han likevel opplevd at menneskelig samhandling, arbeidsmiljø og felleskap er en viktig faktor til selskapets vekst og utvikling. 

Og når sola titter fram over Sulafjellet og treffer kaikanten er det solfest hos Cflow. Devoldfabrikken og Kantina brukes til mangt et sosialt lag og turer på fjellet dras i gang blant de som liker å komme seg ut.

Men trivsel og arbeidsmiljø skaper også grobunn for bedre resultater.

-Jeg opplever at man kan være litt mer tett på kundene og kollegaer og at det gjør det lettere å belyse problemstillinger fra alles ståsted. Det tror jeg også styrker vår gjennomføringskraft i prosjekter, sier Tor-Erik.

Voks sammen med oss

Cflow har siden oppstarten i 2002 tidoblet antall medarbeidere og består nå av rundt 120 ansatte. Hovedkontoret ligger i Langevåg, et lite steinkast over fjorden fra Ålesund, og vi har avdelingskontorer i Trondheim og i Chile.

Vi er konstant på utkikk etter medarbeidere som kan tilføre noe med sin kompetanse. Men vi er også veldig opptatt av å bygge gode team og sterke kulturer. Derfor ser vi etter mennesker som vektlegger et godt arbeidsmiljø og som har egenskaper til å utvikle dette videre.

Vi har vokst en god stund, men det er mye arbeid som gjenstår. Liker du å være høyt og lavt, inne og ute, og å ha et variert, fritt og fleksibelt arbeidsmiljø, så vil vi at du skal kontakte oss.

Vi har for øyeblikket en rekke spennende stillinger ute. Se gjennom disse, og ikke fortvil om ikke du kan huke av på alle kriterier. Kanskje kan vi tilpasse stillingen til nettopp dine kvaliteter og finesser?

Bildetekst Vi har for øyeblikket en rekke spennende stillinger ute. Se gjennom disse, og ikke fortvil om ikke du kan huke av på alle kriterier. Kanskje kan vi tilpasse stillingen til nettopp dine kvaliteter og finesser?

Forfatter