Cflow inngår sponsoravtale med Aafk Fortuna

Cflow har inngått et partnerskap med Aafk Fortuna - regionens fremste kvinnelandslag i fotball.

Cflow har inngått et partnerskap med Aafk Fortuna - regionens fremste kvinnelandslag i fotball

Karriere

Aafk Fortuna har betydelige ambisjoner og et klart oppdrag: de tar sikte på å bidra til fremme av kvinnefotball og skape interesse og entusiasme for sporten blant klubber i vår region. Foreløpig jobber de hardt for opprykk til Toppserien, og de har betydelige muligheter for suksess. Cflow er der for å heie på dem!

Kimy Fagervoll, Markedsførings- og eventsjef, har følgende å si om samarbeidet med Cflow:

«Som en klubb i betydelig utvikling stoler vi på nært og sterkt samarbeid med det lokale næringslivet. Cflow er en aktør med lang erfaring i å utvikle, optimalisere og sikre foredling av verdifulle ressurser. Nå er vi kanskje ikke en fisk, verken på land eller vann, men likhetene er mange, og vi er stolte over at vår nye partner anerkjenner verdien i det vi søker og gjør.»

Sofie Risjord Sletta, markedssjef i Cflow, Stig Bjørkedal, administrerende direktør i Cflow, og Kimy Fagermo, markeds- og eventsjef i AaFK Fortuna.

Cflows markedssjef, Sofie R. Sletta, er også svært fornøyd med samarbeidet:

«Hos Cflow støtter vi alle med ambisjoner, engasjement og en følelse av ansvar overfor de rundt dem. Aafk Fortuna forfølger flittig sine egne mål samtidig som de skaper positive effekter for lokalsamfunnet, ungdomsutvikling, og gir like muligheter for alle. Vi både støtter og ønsker å bidra til dette, både i idrett og i næringslivet. Det blir spennende å følge Aafk Fortuna i den kommende sesongen, og vi gleder oss til å heie på opprykket til Toppserien!

Tidligere støtter Cflow den lokale idrettsklubben i Langevåg; Langevåg Idrettslag, så vel som tennis talentet; Sebastian Vegsund.

Forfatter

Sofie Risjord Sletta

Marketing Manager

+47 920 46 502
sofie.sletta@cflow.com