2 min read

Cflow inngår sponsorsamarbeid med Aafk Fortuna


Cflow har inngått et samarbeid med Aafk Fortuna - Regionens toppfotballag for kvinner!

Aafk-Fortuna_Foto-Bildebyran-Marius-Simonsen_Cflow-web_1200x800px_opt

Aafk Fortuna - Foto: Bildebyran - Marius Simonsen


Aafk Fortuna har store ambisjoner og en tydelig misjon: De skal være med å løfte jentesatsningen, og bidra til å skape interesse og begeistring for jentefotballen i klubbene i regionen vår. De jobber samtidig beinhardt mot opprykk til Toppserien, og de har store muligheter til å lykkes. Cflow er med å heie de frem!

Kimy Fagervoll, markeds- og arrangementsansvarlig sier følgende om samarbeidet med Cflow:

Som en klubb i stor utvikling er vi avhengig av et nært og godt samarbeid med det lokale næringsliv. Cflow er en aktør som har lang erfaring med å utvikle, optimalisere og sikre foredling av gode ressurser. Nå er vi ikke en fisk verken på land eller vann, men likhetstrekkene er mange, og vi er stolte over at vår nye partner ser verdien i det vi søker etter og gjør.

Cflow_Signering-Aafk-Fortuna_1200x800px_opt

Sofie Risjord Sletta, markedsansvarlig i Cflow, Stig Bjørkedal, Adm.dir i Cflow og Kimy Fagermo, marked og arrangementsansvarlig i AaFK Fortuna.

 

Cflows markedsansvarlig, Sofie R. Sletta, er også svært fornøyd med samarbeidet:

I Cflow heier vi på alle som har ambisjoner, er dedikerte, og i tillegg tar ansvar for de rundt seg. Aafk Fortuna jobber hardt mot sine egne mål, samtidig som de skaper ringvirkninger for lokalmiljøet, for unges oppvekstsvilkår, og for å gi like muligheter til alle. Dette både støtter vi og ønsker vi å bidra til, i idretten så vel som i næringslivet. Det blir spennende å følge Aafk Fortuna gjennom den neste sesongen, og vi gleder oss til å heie de frem mot opprykk til Toppserien!

 

Fra før støtter Cflow det lokale idrettslaget i Langevåg; Langevåg Idrettslag, samt tennistalentet; Sebastian Vegsund.

Cflow_Signering-Aafk-Fortuna_1200x800px_2_opt

Comments or questions?

Please leave them in the form below.