Cflow takes care of your values

Cflow utvikler, designer og produserer komplette fiskehåndteringssystemer for fiskeri- og akvakulturindustrien. Vårt fokus er å øke fiskevelferd, vekst og kvalitet gjennom skånsom håndtering av levende fisk, med innovative systemintegrasjoner og prosesskontroll. Cflows fiskehåndteringsteknologi er i dag en av de mest brukte løsningene for lasting, lossing, kjøling og transport av levende fisk. Du kan lese om noen av de siste prosjektene vi har levert systemer til, i vår oversikt over Prosjekter.

Våre verdier beskrives av de 5 C'ene; Controlled, Continous, Chilled, Careful og Clean. Hver C er med på å øke verdien av fisken.

Cflow Live-fish cycle_med bilde


Gjennom skreddersøm av produkter, basert på høy forståelse av våre kunders behov, er målsetningen å tilby de beste løsningene innen våre virksomhetsområder. Våre totalløsninger sammenstilles av både egenproduserte produkter og delsystemer fra anerkjente underleverandører.

Cflow har som mål å ivareta kundens fiskekvalitet gjennom hele verdikjeden. Vår filosofi går ut på å utvikle og produsere systemer som er effektive, skånsomme og enkle å håndtere, og med minimal vraking og utkast av fisk.

Cflow main office_DJI_0587_edit_webCflows hovedkontor i Langevåg.

Cflow holder til i Langevåg, utenfor Ålesund, hvor vi i dag er over 80 ansatte. Selskapet opererer både nasjonalt og internasjonalt.

 

Siden november 2018 er Cflow blitt en del av PG Group. PG Flow Solutions tilbyr proprietære løsninger, systemer og produkter til selskaper innen akvakultur, maritim næring, energisektoren og landbaserte prosessindustrier. Selskapets hovedkontor og –fabrikasjonsanlegg ligger i Sande i Vestfold. Konsernets andre datterselskap Calder Ltd opererer ut fra et tilsvarende anlegg i Worcester utenfor Birmingham i Storbritannia.

 

Her kan du lese mer om oss. Klikk for å laste ned vår presentasjonsfolder:

Klikk og få tilsendt Cflow Company Presentation

 

Har du lyst til å bli en del av Cflow-teamet? Les mer under vår Jobb og Karriere-side.

Del denne siden med andre:

   

Ønsker du kontakt med noen i Cflow? Se våre kontaktpersoner her.

 

Eller fyll ut skjema, og vi kontakter deg snarest: