Cflow Synergy Log

For å imøtekomme økt kompleksitet og krav til matvaretrygghet og fiskevelferd, har Cflow utviklet en egen logg skreddersydd for våre løsninger. Loggeren lagrer data fra alle miljøsensorer, ventilposisjoner og annet utstyr ved behov. Med dette tilfredsstiller og overgår Cflows løsning kravene som stilles i lovverket, og gir dessuten en merverdi til brukeren.

Cflow Synergy log

Hovedkomponenter i Cflow Synergy Log.

Slik virker løsningen:

Cflow Synergy Log innhenter data fra alle definerte målepunkter, og sammenstiller dem i et grafisk grensesnitt med grafer og tall plassert på installasjonen eller fartøyet det logges fra.

Grensesnittet kan enkelt tilpasses slik at en kun viser målepunktene en er interessert i å overvåke. Slik får operatøren en kontinuerlig oversikt over øyeblikkstilstanden, samt en trend som viser utviklingen over tid.

Loggedataene overføres automatisk via internett til en skyløsning, hvor dataene lagres i inntil 5 år (definert av regelverk). Med dette er dataene tilgjengelige for alle autoriserte brukere, fra en hvilken som helst internettilknyttet PC.

Loggeren har også et kartverktøy som GPS-plotter fartøyet, samt viser siste kjøreruter og om disse rutene ble gjennomført med åpne eller lukkede bunnventiler. Kartet viser også om fartøyet beveger seg nær oppdrettsinstallasjoner, samt om en befinner seg i et tiltaksområde.

Med denne løsningen fremmer vi erfaringsbasert læring, samtidig som operatørens kontroll av systemet forbedres og dokumentasjon forenkles.

For mer informasjon, last ned vår white paper:

Klikk og få tilsendt gratis white-paper: Cflow Synergy Log 

 

Del denne siden med andre:

   

Spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Ta direkte kontakt:

Mats_13.03_400x533px-962354-edited.jpg

Mats Augdal Heide

Senior Sales Engineer

Phone: +47 959 91 443 or send e-mail to mats.heide(a)cflow.no.

Eller fyll ut skjema, og vi kontakter deg snarest: