1 min read

Vi ses på Aqua Nor 2021

Vi er svært glade for å kunne delta på en fysisk Aqua Nor-messe i Trondheim i år, og vi gleder oss å treffe kjente ansikt og stifte nye bekjentskaper fra næringen. Vi håper vi ser deg i løpet av messedagene, 24. – 27. august. Du er hjertelig velkommen innom standen vår; F-570.

AquaNor_2021_FacebookInnlegg_NOR

Aqua Nor har i over 40 år vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 20.000 besøkende for å presentere nyheter fra næringen.

Under messedagene kan besøkende oppleve seminarer, foredrag, debatter, studentdag, sosiale arrangementer og det siste av teknologi til akvakulturnæringen.


Digital messe
Cflow vil også ha en digital stand under messedagene. Her vil det ligge informasjon om Cflow og våre løsninger innen håndtering av levendefisk. Det vil også være mulighet til å komme i kontakt med oss online.

Om du ønsker å booke møte med oss på forkant, ta kontakt med en av våre representanter fra Cflow.

 

Mottar du nyhetsbrev fra oss? Hvis ikke, kan du melde deg på og få tilsendt oppdateringer nærmere messen. Meld deg på nyhetsbrevet her.

Comments or questions?

Please leave them in the form below.