Nyheter

Vi er på jakt etter flere flinke folk!

Vi er på jakt etter dyktige folk til på vårt hovedkontor i Langevåg, utenfor Ålesund. Vi har ledige stillinger innen logistikk, produksjonsledelse og på teknisk avdeling!

 Job positions2

 

Til nyopprettet og spennende stilling som Logistikkoordinator søker vi kandidater som ønsker å sette sitt preg på og videreutvikle logistikk kjeden i Cflow. Den stillingen inngår i Supply Chain Team som har ansvaret for å styre vareflyt inn og ut av selskapet, og inngå langsiktige rammeavtaler med leverandører. Vi er på jakt etter engasjerte kandidater som ønsker å påvirke og utvikle prosesser, og ha ansvar for planlegging og gjennomføring av all transport i Cflow, inkludert interntransport. Som Logistikkoordinator vil du også inngå i prosjektledelsen som innkjøper i noen prosjekt.

Les mer om den ledige stillingen: Logistikk Koordinator.

Stillingen som Automasjonsingeniør inngår i Teknisk Avdeling, som har ansvaret for teknisk underlag i prosjekt og bidrar til i å sikre kvalitet og leveranse. Som Automasjonsingeniør i Cflow vil du være en sentral medspiller i prosjekt, produkt og utvikling. Du vil få mulighet til å påvirke hvordan vi som bedrift fortsetter å sikre leveranse innenfor tid, kvalitet og spesifikasjon, og hvordan vi setter standarden for en hel bransje.

Les mer om den ledige stillingen: Automasjonsingeniør.

I vårt Produksjonsteam leter vi etter engasjerte kandidater med gode lederegenskaper som har både automasjons- og mekanisk erfaring. Som Produksjons formann blir du bindeleddet mellom produksjonskoordinator, planlegger og produksjonsansatte. Du skal rapportere direkte til VP Production, og får mulighet til å påvirke og forbedre produksjonsprosesser.

Les mer om den ledige stillingen: Produksjons formann.

 

Posted on 13 november 2019 by Anna Malamura in Nyheter / News, in Ledig stilling / Open position

Anna Malamura

Written by Anna Malamura