2 min read

Nytt konsept: Servicefartøy med Cflow minibløggeri

Cflow har, sammen med rederiet Charvest, utviklet en komplett fiskehåndteringsløsning til en ny type servicefartøy. Løsningen er designet for å øke fiskevelferd og effektivitet, samt bidra i utvikling av en bærekraftig næring. Charvests nye servicebåt Csaver, også kalt Minibløgger'n, er den første av sitt slag og har allerede høstet gode erfaringer med slakteanlegget om bord.

Cflow_Csaver-ved-merdkanten-Charvest_1200x800px_opt

Rask nødslakt ved merdkanten

Servicefartøyet er spesielt utviklet for å tilby oppdrettsnæringen rask nødslakt på merdkant. Her kan svak fisk tas ut og avlives humant før selvdød. Dette sikrer god fiskevelferd, økt ressursutnyttelse og flere høykvalitetsprodukter. Fartøyet kan også utføre andre serviceoppdrag ved behov.

Hvordan fungerer konseptet?

Konseptet er basert på at dekksarealet skal være ledig til å utføre ulike typer serviceoppdrag, alt etter behov. Derfor er det mobile prosessanlegget plassert under dekk. Løse, små-skala lagringstanker kan enkelt flyttes til andre båter for transport til videre prosessering på land. Tankene kan også bli erstattet etter behov under operasjon uten å måtte avbryte slakteoperasjonen.

Servicefartøyets unike fordeler og mål

  • Høy utnyttelsesgrad med fleksible og mobile løsninger
  • Økt fiskevelferd
  • Redusering av svinn
  • Økt kvalitet på sluttproduktet

Et servicefartøy med Cflows Minibløggeri er den ultimate løsningen for oppdrettere på utkikk etter en alt-i-en løsning; med økt fiskevelferd, økt produktkvalitet og redusering av svinn, takket være smarte og plassbesparende løsninger.

Ønsker du mer informasjon?

Klikk og last ned produktinformasjon her:

New Call-to-action

 

Ta kontakt:

- Ønsker du å snakke med en av Cflow sine spesialister, ring oss eller send en e-post:

 

Gunnar Hoff

CMO / Sales Manager Wellboat

Gunnar_13.03_400x533px-242840-edited

Mobil: +47 979 84 006 eller send epost: gunnar.hoff(a)cflow.no

 

Comments or questions?

Please leave them in the form below.